To není Afrika, to je dědictví evropské koloniální mocnosti (video)
RSS

To není Afrika, to je dědictví evropské koloniální mocnosti (video)

Video níže není třeba nějak detailněji komentovat. Jen připomínám, že jde o velmi podobné záběry těm, které je již nějakou dobu možné vidět v USA, kde dochází k rabování ze strany černochů, aniž by se museli obávat trestu. Protože trestat černocha nespáchá-li skutečně násilný trestný čin se dnes považuje v USA za rasismus. A nejen v USA, jak sami vidíte, tak i Velká Británie se potýká s podobným problémem.
Potomci obyvatel koloniálních mocností se chovají „jako doma“ v džungli. A znovu připomínám, že EU již aktivně rozmisťuje podobné obohacení z Afriky do různých členských zemí. Tak jak tedy tato zvyklost přešla z USA do Velké Británie, rozšíří se již brzy po celé Evropě. I to je daň za prosazovanou politiku multikulturalismu, ale i ukázka, že výměna obyvatel probíhá úspěšně…
To není Afrika, to je Londýn 2022…

#Londres 2022. pic.twitter.com/y7kOTYuO74
— Rubén Pulido (@rubnpulido) August 13, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek To není Afrika, to je dědictví evropské koloniální mocnosti (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden