Jak miliardář Soros vytváří po desetiletí chaos po celém světě (video)
RSS

Jak miliardář Soros vytváří po desetiletí chaos po celém světě (video)

George Soros – a nyní stále častěji i jeho nástupce, nejmladší syn Alexander – roznáší neštěstí a chaos po celém světě dlouhá desetiletí. Podepsal se pod mnoha tzv. „barevnými revolucemi,“ jejichž důsledkem je vždy rozvrácení dané země. Jak jste se již mohli dozvědět zde , tak aktuálně připravuje puč v Bělorusku, k čemuž využívá svých kontaktů v Rakousku.
I on sám je samozřejmě pravou rukou těch, kdo skutečně vládnou, tedy není v prvním, ale je ve druhém patře oné pomyslné pyramidy moci. Svět ovládá přes neziskovky v podobném stylu jako Klaus Schwab přes WEF. Sorosovy neziskovky mají nebývalý vliv v EU, pod jejich vlivem je i většina soudců v ESLP a podobně jako Evropu ovládá také USA.
Sorosova „chobotnice“ se nyní řeší také v USA, kde je v jeho síti dokonce celý soudní systém. Málokdo také ví, že BLM je opět Sorosovo „dítě“ – černoši jen jeho plány pomohli realizovat. Soros plánuje tímto způsobem vyvolat v USA, ale i multikulturní západní Evropě, rasovou válku.
Když finančník George Soros před 30 lety shortoval libru, britská vláda udělala vše, co mohla, aby zachovala hodnotu měny. Úrok se zvýšil na 15 procent. Bank of England, britská centrální banka, také přispěla prodejem devizových rezerv.
Bezvýsledně: Bank of England se zhroutila. Británie zchudla, George Soros utekl s miliardou. Nic nevytvořil, vždy jen ničil, řekl Tucker Carlson ve svém pořadu na Fox News  .
„V následujících letech Soros jen bohatl. O miliardy bohatší. George Soros zbohatl tak, že se západní vlády jen zřídka brání, když se vměšuje do domácích záležitostí. Například v roce 2015 Soros rozhodl, že Evropa by měla přijmout miliony migrantů z Afriky a Blízkého východu, i když si to jen málokdo přál.“

Tucker Carlson: George Soros has been creating chaos for decades pic.twitter.com/UHVe7n5uiy
— Wittgenstein (@backtolife_2023) August 5, 2022

„A tak dal neziskovkám a evropským vládám více než půl miliardy na přijetí této masivní migrační vlny. Výsledkem byla humanitární krize, která trvá dodnes,“ řekl Carlson.
Život v Evropě se výrazně zhoršil. Násilná kriminalita, zejména počet znásilnění, raketově roste, a přesto to evropští politici, z nichž mnozí jsou placeni Sorosem, odmítají uznat. „Dívejte se jinam. To se neděje. Když to říkáte, jste blázni nebo zločinci.“
„Kromě toho se Soros před několika lety rozhodl zničit americký soudní systém financováním žalobců, kteří přehlížejí „chráněné skupiny“.
Jeho žalobci nyní řídí města jako New York, Chicago, New Orleans, Philadelphia a Los Angeles, největší města. Soros do tohoto projektu napumpoval přes 40 miliard dolarů.“
Připomínám, že jde o systém, kdy jsou černoši propouštěni na svobodu záhy po jejich zatčení – a to i v případě mnohonásobných recidivistů. Za tentýž prohřešek jde ovšem běloch do vězení. Aby se dostal v současné době černoch v uvedených městech do vězení, tak musí vraždit nebo páchat teror.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Jak miliardář Soros vytváří po desetiletí chaos po celém světě (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden