Za pokřiku „Alláhu akbar“ se muslimka pokusila zaútočit v kokpitu letadla, které mířilo do Velké Británie
RSS

Za pokřiku „Alláhu akbar“ se muslimka pokusila zaútočit v kokpitu letadla, které mířilo do Velké Británie

Zdá se, že půjde o další klientku některého britského psychiatrického zařízení. Už jen způsob, jakým se odhodlala útočit, zřejmě bude vítanou záminkou k rozsudku, který sezná nepříčetnost ženy…
Hrdina – otec s dětmi – zadržel ženu, která se svlékla do spodního prádla a běžela letadlem směřujícím do Manchesteru nahá, než se pokusila dvakrát zaútočit na kokpit a křičela „Alláhu Akbar“.
Phillip O’Brien, 35 let, byl pasažérem na letu Jet2 z Larnaky na Kypru do Manchesteru v úterý 9. srpna, když 30letá žena způsobila paniku krátce po startu.
Zdálo se, že žena naznačuje, že má na palubě výbušniny, a také se zeptala dětí, se kterými tam byla, zda jsou „připraveny zemřít“.
Také řekla vyděšeným cestujícím a personálu, že její rodiče byli členy teroristické skupiny ISIS.
35letý muž, který jako teenager pracoval v bezpečnostní službě, řekl Deníku The Mirror: „Všechno bylo normální, když krátce po vzletu šla žena uličkou nahá a bouchala na dveře kokpitu a křičela „Alláhu Akbar“.
„Mluvil jsem s personálem a řekl jsem: „Proč jste ji nesrazili na podlahu?“.
„Řekli: „My toho nejsme schopni.“ Řekl jsem: „Dobře, já jsem.“
„Takže když ta žena šla znovu do kokpitu, převzal jsem kontrolu, srazil jsem ji na zem a v tu chvíli pilot nouzově přistál v Paříži.“
O ‚Brien řekl, že se zeptal ženy, proč říká takové věci, odpověděla mu, že kdyby ji nezneškodnil, došlo by k výbuchu a všichni by zemřeli.
47letý pasažér letadla řekl, že žena začala křičet asi „10 nebo 15 minut“ poté, co letadlo vzlétlo a její bizarní šaškárna trvala hodiny.
Zda skutečně měla žena někde po ruce bombu, ovšem zdroje nepotvrdily…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Za pokřiku „Alláhu akbar“ se muslimka pokusila zaútočit v kokpitu letadla, které mířilo do Velké Británie se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden