Údajně 4x očkovaný šéf Pfizeru Bourla je údajně pozitivní na Covid – jde o kampaň?
RSS

Údajně 4x očkovaný šéf Pfizeru Bourla je údajně pozitivní na Covid – jde o kampaň?

Předně, pokud by si skutečně dobrovolně aplikoval do těla totéž, co si nyní aplikují miliardy lidí po celém světě, pak by bylo možné říci, že jde o masochistu. Podle odtajněných dokumentů firmy Pfizer, tedy týchž dokumentů, které chtěl sám Bourla držet ještě 75 let v tajnosti, si nemohl tyto injekce nikdo, kdo tyto dokumenty četl a věděl, jak „testování“ probíhalo, genové přípravky dobrovolně a při plném vědomí aplikovat. Tedy pokud nejde o masochistu nebo sebevraha.
Některá odhalení z odtajňovaných dokumentů firmy Pfizer jste mohli najít i na těchto stránkách  a to i s odkazy přímo na samotné dokumenty, tedy rozhodně nejde o dezinformace. Pro připomenutí najdete některé části odtajněných dokumentů zde , zde , zde nebo zde .
Bourla navíc patří k těm, kdo vyvolávali po celém světě hon proti neočkovaným s tvrzením, že očkovaný nemůže být infekční. Tato sprostá lež pak vedla k diskriminaci neočkovaných a i přesto, že se záhy ukázalo, že i očkovaný se nakazí, stále se tato lež tlačí, včetně totalitních covid pasů, které jsou zcela lživě prohlašovány za „doklady bezinfekčnosti.“ Povšimněte si, že za tuto sprostou (a v EU stále propagovanou!!) lež dosud nebyl nikdo hnán ke zodpovědnosti.
Nyní nám tedy Bourla tvrdí, že má v sobě údajně (podobně jako například Biden) 4 dávky jeho „báječné vakcíny.“ Nicméně najde se dostatek oveček s krátkou pamětí, které mu jeho povídačky uvěří. Jenže mnozí z těch, kdo tohoto dlouholetého přítele šéfky EK Lejnové sledují, nezapomínají a ihned poté, kdy ohlásil, že jeho covid je jen velmi slabý díky 4. dávce, mu připomněli, jak mluvil třeba jen před rokem….
Šéf výrobce vakcín Pfizer Albert Bourla na Twitteru oznámil, že byl pozitivně testován na koronu.  Říká, že je „vděčný“, že dostal čtyři dávky vakcíny Pfizer, a dodává, že má „velmi mírné příznaky“.  Bourla říká, že odešel do izolace a vzal si anticovidovou pilulku.
Odpovědi, kterých se pak Bourla dočkal, si jistě za rámeček nedá. Jeden z uživatelů mu například napsal, že je to totéž, jako kdyby výrobce kondomů vychvaloval svůj výrobek, po jehož použití  jeho žena otěhotněla.
Jeho poselství tak skutečně dává velký smysl. Pro připomenutí, minulý rok Bourla napsal, že vakcína Pfizer je 100% účinná proti covidu. „To se určitě stane až po páté dávce, že, Bourlo?“  píše sarkasticky kanadský právník David Freiheit.
ještě před rokem Bourla tvrdil, že na 100% po očkování nikdo neonemocní Lídr FVD Thierry Baudet dodává: „Nevím, zda je to míněno vážně nebo jde o příklad satiry. Protože jeho injekce selhaly a nyní polyká jako blbec Paxlovid pilulky vlastní značky. Ne, to musí být satira!“
„Pokud jste si nemysleli, že ten muž je blázen, teď to víte,“ odpovídá režisér Dick Maas.
Belgický GP Frank Peeters se ptá: „Je to reklamní trik generálního ředitele společnosti Pfizer? Čtyři dávky z vlastní firmy a přesto se mu stále dělá špatně. Díky Paxlovidu, rovněž produktu společnosti Pfizer, „přežije“. Normální člověk by se v této situaci radši z hanby zahrabal pod zem.“
A – jaká náhoda – nejen Biden a Bourla, ale také údajně plně očkovaný a dvakrát posílený americký ministr obrany Lloyd Austin se včera pozitivně testoval  na koronavirus. Ministr radí všem, aby se nechali posílit.
další propagandisté, kteří tvrdí, že byli „posíleni“, nakazili se a „díky posilovači“ mají lehký průběh  

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Údajně 4x očkovaný šéf Pfizeru Bourla je údajně pozitivní na Covid – jde o kampaň? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden