Kongresman: „Tyranie“ přijde „velmi brzy do obývacího pokoje každého z nás“
RSS

Kongresman: „Tyranie“ přijde „velmi brzy do obývacího pokoje každého z nás“

Zástupce GOP v Pensylvánii Scott Perry v neděli varoval, že obyčejní Američané by nyní měli počítat s tím, že pokud odmítnou hrát s úřady slušně, do jejich domovů vstoupí „tyranie“ v podobě federálních agentů. (Foto: Rumble)







Perry, předseda Sněmovní frakce svobody, prozradil, jak mu FBI nedávno zabavila telefon, a to jen několik hodin poté, co federálové provedli razii v Trumpově komplexu Mar-a-Lago.



„Den po razii v prezidentově domě se agenti FBI objevili, když jsem cestoval se svou rodinou, manželkou a našimi dvěma malými dětmi, příbuznými, širší rodinou,“ prohlásil Perry ve vystoupení v televizi Fox News.





Kongresman vyprávěl, jak se federálové „objevili a vyžádali si můj mobilní telefon, řekli, že si ho zobrazí, že ho nebudou prohledávat, a pak ho nakonec vrátili“.



Perry, který zasedá v zahraničním výboru Sněmovny reprezentantů, dále prohlásil, že „vždy podporoval prosazování práva. Vždycky jsem to dělal, FBI jsme si vážili, ale tohle je zneužití moci.“



„Nebyla vyvozena žádná odpovědnost,“ pokračoval Perry a vy světlil, že „James Comey, ředitel FBI, použil utajované informace neoprávněně, aby získal druhého zvláštního poradce, ne, ne, žádná odpovědnost za to“.



„Ať už je to John Eastman, ať už je to Scott Perry, ať už je to prezident Trump, a se schválením zákona, který zaplatí najmutí 87 000 agentů IRS, tyranie přijde velmi, velmi brzy přímo do obývacího pokoje každého z nás,“ prohlásil Perry.



Zatímco číslo 87 000 je sporné, Senát minulý týden schválil téměř 80 miliard dolarů na financování IRS, z toho 45,6 miliardy na „vymáhání“.



„Jde o zastrašování všech, kteří odmítají pokleknout před narativem,“ varoval dále kongresman.



„Jde o zneužití moci,“ tvrdil Perry, „a samozřejmě používají tyto daňové taktiky k zastrašování lidí, aby je donutili.“



S odkazem na Hillary Clintonovou Perry uvedl: „Lidé, kteří BleachBit své telefony a mlátit do něj kladivy, rozbíjet je kladivy a podobné věci, mají co skrývat. Lidé, kteří si nechávají stejný telefon ještě rok a půl po volbách, si nedělají starosti s tím, co mají v telefonu, a to jsem tedy já, ale zřejmě mě chtějí politicky zničit.“



„Každý, kdo neohne koleno, kdo se nenechá zastrašit, kdo nepapouškuje narativ, je nyní politicky vystaven těmto taktikám typu Banánové republiky třetího světa,“ zdůraznil Perry.



Na jiném místě rozhovoru Perry divákům řekl, že „každému, kdo žije posledních pět let, by mělo být zcela zřejmé, že Bidenova rodina je zcela zkompromitována Komunistickou stranou Číny“.



Zdroj: cnbc.com
Článek Kongresman: „Tyranie“ přijde „velmi brzy do obývacího pokoje každého z nás“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden