Požaduji vyhlášení Generální stávky 17. listopadu 2022!
RSS

Požaduji vyhlášení Generální stávky 17. listopadu 2022!

MICHAL MALÝ
Ministr vnitra Vít Rakušan a ředitel ÚZSI Petr Mlejnek  jsou bezprostředním ohrožením této země ! S ohledem na kontakty STAN a TOP09 s podsvětím, tedy s organizovaným zločinem nemohou zástupci těchto stran zůstat ve vládě.  

Premiér Petr Fiala , namísto aby ze situace vyvodil okamžité důsledky a Rakušana odvolal, jen přihlíží, vysílá signály a  prohlubuje ekonomickou devastaci této země ! Nejen ekonomickou, ale i morální. V jakékoli civilizované zemi by taková situace znamenala okamžitý pád vlády!
Na rozdíl od Maďarska a Polska, kde se premiéři o své země řádně starají, má ČR nejrychlejší nárůst cen prakticky všeho. Díky tomu se miliony rodin ocitly na hranici chudoby, narůstá počet neplatičů a exekucí. Mnoha rodinám s dětmi hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou.
Situace statisíců důchodců, kteří jsou defacto pod hranicí chudoby je alarmující. Nemají na energie, jídlo, nájem. Většina seniorů s ohledem na věk a fyzické dispozice nemá šanci sehnat k důchodu zaměstnání. Narůstá počet sebevražd a pacientů u psychiatrů. Narůstají deprese i u dětí, na které se přenáší stress a bezvýchodnost rodičů.
Vládu to nezajímá. Jsou jí přednější cizí, než vlastní.  Po prázdninách přijde tak brutální krize, že si ji málokdo z nás dokáže představit.  Skokové navýšení cen, několikanásobné navýšení cen energií, což vyvolá krachy podniků a nárůst nezaměstnanosti. Vypuknou sociální nepokoje, namířené zejména proti vládě, ale pravděpodobně i proti majetným.
Bohužel může dojít k tomu, že nepokoje přerostou v násilné střety a poteče krev. Represe vlády prostřednictvím ozbrojených a pořádkových složek vůči protestujícím lidem mohou být tvrdší a krvavější, než za totality. Poučme se zejména z dění ve Francii.  Není nač čekat, nelze se nečinně dívat , a tak páchat vlastní sociální sebevraždu.
Za viníka současného stavu označuje propaganda Putina. Válku na Ukrajině ale nezačal on (nezastávám se jej), ta začala po puči v roce 2014 vražděním ruskojazyčného obyvatelstva. Na Ukrajině žádná demokracie nebyla, vládli tam oligarchové a fašismus. Válku dlouhodobě provokovaly USA rozšiřováním NATO a dalšími kroky za vydatné pomoci Bruselu.  Viníkem dnešního stavu je Brusel a neschopnost vlády premiéra Fialy!
Lidé jsou zastrašováni a umlčováni. Nastoupila bezprecedentní cenzura, nastupuje celosvětový socialistický fašismus. Vláda podniká kroky pro umlčování názoru, podporuje udavačství. ČEZ vytváří miliardové zisky a vláda odmítá zastropovat ceny elektřiny, protože jí vysoké ceny vyhovují – dostává do rozpočtu miliardy navíc, za které podporuje válku na Ukrajině na úkor vlastních lidí!
Prvním zásadním  krokem, který je nezbytné udělat, je GENERÁLNÍ STÁVKA ! Ne varovná, ne symbolická, ale naprosto nekompromisní! Druhým nutným krokem je nevolit v komunálních volbách zástupce vládních stran, protože ti, jako členové vládních stran nesou spoluodpovědnost za stav, protože svá vedení zvolili. Proberme se z té letargie!
Je nezbytné dát SPOLU, tedy ODS, TOP-09, KDU-ČSL, Pirátům a STAN v komunálních volbách stopku! Nevolte jejich kandidáty! Je nezbytné, aby současná vláda poznala naši sílu!
Michal Malý

The post Požaduji vyhlášení Generální stávky 17. listopadu 2022! first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden