Homosexuální pár nakazil jejich psa opičími neštovicemi
RSS

Homosexuální pár nakazil jejich psa opičími neštovicemi

V případě opičích neštovic, které si v 99% případů mezi sebou přebírají výhradně homosexuální muži, se objevilo i několik případů nakažených dětí a nyní se potvrdila dokonce nákaza u psa.
Přitom od samého počátku se tvrdí, že nemoc lze přenášet jen velmi úzkým kontaktem – tedy zřejmě sexem, což vzbuzuje otázky, jak se nemoc přenesla na děti (nešlo náhodou o adoptované „hračky“?) a nyní na psa, který je údajně také prvním nakaženým psem touto nemocí vůbec…
Unikátní případová studie v  The Lancet  dokumentuje, jak se pes homosexuálního páru ve Francii nakazil opičími neštovicemi.
Dva muži, kteří žijí ve volném homosexuálním vztahu, byli v červnu přijati do pařížské nemocnice poté, co se nakazili opičími neštovicemi.
Jeden je 44letý HIV pozitivní Hispánec a druhý je 27 letý běloch – HIV negativní, podle The Lancet.
Ukázalo se, že čtyřletý pes páru, samec italského chrta, byl také infikován opičími neštovicemi. Pes měl podobnou vyrážku jako homosexuální pár a infekce byla potvrzena PCR testem.
Dvojice uvedla, že obvykle spí se psem v jedné posteli.
Podobný případ domácího mazlíčka, který byl infikován opičími neštovicemi od člověka, nebyl dosud zdokumentován. Jak se asi mohla nemoc přenést na psa si lze jen domýšlet…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Homosexuální pár nakazil jejich psa opičími neštovicemi se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden