44letý Ital, který navrhoval „konečné řešení“ ve stylu Hitlera pro neočkované, náhle zemřel na infarkt
RSS

44letý Ital, který navrhoval „konečné řešení“ ve stylu Hitlera pro neočkované, náhle zemřel na infarkt

Štvanice proti neočkovaným, která byla záměrně vyvolávána mainstreamovými médii a politiky zejména v minulém roce, mnohdy přinesla své ovoce. I přesto, že očkovaný může nakazit nejen sebe, ale také kohokoli jiného, útočili někteří očkovaní na neočkované dosti nevybíravým způsobem, nejčastěji jsme mohli číst přání smrti v důsledku nákazy covidem nebo různé způsoby řešení izolace neočkovaných, včetně různých koncentráků.
Nezapomenu na anketu, která byla snad někde na Seznamu, kde k článku o takových „koncentrácích“ v Německu přidali anketní otázku, zda by s něčím podobným lidé souhlasili i u nás. Tehdy téměř třetina s podobnými koncentráky souhlasila.
Jenže za podobné postoje mohou právě zejména mainstreamová média a všudypřítomná lživá propaganda, která „skvělé očkování“ prezentovala jako „tečku za koronavirem.“ O žádnou tečku nešlo, což jsme my informovaní věděli, ale oddaní „věřící“ si pro tuto „tečku“ šli, aby zjistili, že si pak budou muset pravidelně chodit i pro další.
Také v Itálii běžela stejná – a možná i o něco větší – propaganda jako všude jinde. Jistý Ital, který patřil k až fanatickým zastáncům očkování i restrikcí pak navrhl, jak „vyřešit“ neočkované…
S obrázky Hitlera tento muž volal po nalezení definitivního řešení problému odpůrců očkování a neočkovaných. Italský občan, který zjevně podporoval narativ systému, samozřejmě věděl, že šířením podobných nenávistných výzev nebude čelit žádným právním důsledkům. Ale nyní zemřel náhle a nečekaně – na infarkt.
 Ital Stefano Pasin jednoduše patřil k oněm fanatickým „svědkům covidovým“, k nimž ovšem v žádném případě nelze zařadit většinu očkovaných, jde skutečně jen o malou, ale hodně „křičící“ skupinku, kterou lze najít ve všech zemích.
Na sociálních sítích se z plných plic vrhl proti neočkovaným a těm, kteří očkování kritizují. S obrázky Hitlera navrhl „řešení problému“. Například považoval za zábavné a vhodné zveřejnit otázku ministra zdravotnictví na Facebooku : „Ví někdo, jak vyřešíme problém s neočkovanými?“ – a k této otázce přidal obrázek Hitlera, který prý „konečné řešení“ znal.
O tom, jaká „řešení“ Ital konkrétně nabízel, snad netřeba hovořit, všichni jistě znáte způsoby, jakými se 3. říše zbavovala některých lidí. Nikdo se zdravým rozumem si takové časy zpět nepřeje, ale tomuto Italovi v jistém smyslu velmi imponovaly. Extremistické příspěvky byly mezitím smazány.
Nyní Pasin náhle – bez předchozí anamnézy – zemřel na infarkt. Smutné je, že po něm zůstala manželka a dvě děti. On sám se chlubil tím, že je již opakovaně očkován. Musel opravdu věřit, že dělá správnou věc, když se sám stal tak agresivním – a podle všeho věřil, že neočkovaní nebo ti, kdo proti očkování brojí, jsou nebezpeční. A to natolik, že se neštítil veřejně navrhovat „konečné řešení.“
Je až symbolické, že fanatik do vakcinace na svém účtu d ne 14. října 2021 také napsal:
Kdo si vezme třetí dávku, odhalí třetí fatimské tajemství, čtvrtá dávka promluví přímo k Madoně.
Pasin k tomu má nyní příležitost. Muž, který byl sám již 4x očkován proti Covid-19, zemřel 13. srpna 2022 na následky náhlého a nečekaného infarktu. Co mu řekne Madona?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek 44letý Ital, který navrhoval „konečné řešení“ ve stylu Hitlera pro neočkované, náhle zemřel na infarkt se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden