Velká Británie: Šéf náboru Royal Air Force rezignoval na protest proti pozastavení pracovních nabídek pro bílé muže
RSS

Velká Británie: Šéf náboru Royal Air Force rezignoval na protest proti pozastavení pracovních nabídek pro bílé muže

V pokrokových západních zemích jsou kvóty na menšiny stále obvyklejší. Stejně tak je patrná snaha v některých oborech, dosud obvyklých pro jedno z pohlaví, nastavit kvóty na další, méně zastoupené pohlaví. To se týká zejména některých dosud spíš typicky mužských povolání, v nichž je patrná snaha zajistit větší zastoupení žen.
Pro některá povolání jsou důležité především schopnosti daného jedince, což se týká také letectví. Také v tomto oboru velmi výrazně dominují bílí muži, což se nyní snažili u britských RAF změnit. Nařídili tedy údajně dočasnou „stopku“ přijímání bílých mužů. Při náborech je nyní možné přijímat muže jiných ras a etnik nebo ženy.
Šéf náboru RAF rezignoval na protest proti „efektivní pauze“ v nabízení pracovních míst bílým mužským rekrutům ve prospěch žen a etnických menšin.
Vyšší důstojník zřejmě v posledních dnech podal výpověď kvůli obavám, že jakékoli takové omezení najímání, jakkoli dočasné a omezené, by mohlo podkopat bojovou sílu Royal Air Force (RAF), uvedly zdroje, podle nichž se RAF  pokouší zasáhnout „nemožné“ cíle rozmanitosti.
Zdroje obhajoby obvinily vrchního maršála letectva sira Mika Wigstona, šéfa RAF, že se zdá být ochoten ohrozit bezpečnost Spojeného království v rámci údajného zlepšení rozmanitosti a začlenění.
Jeden z obranných zdrojů poznamenal, jak generál Sir Patrick Sanders, šéf armády, přirovnal dnešní bezpečnostní výzvy k těm, které zde byly před druhou světovou válkou, a varoval, že Spojené království čelí svému „okamžiku roku 1937“.


„Pak se podíváte na šéfa RAF a on je připraven porušit operační požadavky letectva jen proto, aby splnil cíle rozmanitosti,“ řekl zdroj.




Již několik po sobě jdoucích vlád léta vyzývá všechny tři ozbrojené složky – RAF, armádu a Královské námořnictvo – aby zlepšily své statistiky rozmanitosti v tradičně převážně bílé mužské profesi.
Je to cíl prosazovaný šéfy obrany.
Admirál sir Tony Radakin, velitel ozbrojených sil, využil svého prvního veřejného projevu v prosinci loňského roku, aby zdůraznil důležitost úsilí o lepší rozmanitost.
Ministerstvo obrany oznámilo, že jeho cílem je zvýšit do roku 2030 poměr rekrutek přicházejících do ozbrojených sil obecně na 30 % ze současných přibližně 12 %.
RAF – která byla první ze služeb, která otevřela všechny role ženám a již má nejvyšší podíl žen – se snaží jít dále. Chce, aby poměr rekrutek v letectvu dosáhl do konce desetiletí 40% – více než dvojnásobek současné úrovně.
Cílem pro etnické menšiny je dosáhnout 20 % etnických menšin v rámci všech rekrutů leteckých sil ve stejném časovém rámci, což představuje nárůst z přibližně 10 %.
Výzvou, se kterou se nyní potýkají náboroví důstojníci, je to, že ženy a etnické menšiny se obvykle nesnaží připojit k určitým oblastem služby, jako jsou pěchotní síly RAF, které chrání letiště. Najímání bílých mužů, kteří se o místo mohou ucházet, zajišťuje, že tyto životně důležité role jsou obsazeny, ale na úkor čísel rozmanitosti.
Jak tedy sami vidíte, tak v současné době je mnohdy mnohem důležitější ideologie než zdravý rozum. Takzvaný „wokismus“ se v západních zemích dostává do všech oborů a jediné, čeho má zřejmě docílit, je další oslabení Západu. Podobné praktiky jsou samozřejmě prozatím možné jen v multikulturních zemích, ale stačí málo a podobně multikulturní bude brzy celá Evropa.
Již sám fakt, že je nyní při přijímání na různé posty důležitější ideologie než znalosti, musí logicky vést k degradaci všech oborů, kde se začnou podobné nucené kvóty vynucovat…


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Velká Británie: Šéf náboru Royal Air Force rezignoval na protest proti pozastavení pracovních nabídek pro bílé muže se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden