Itálie: Afričan pobodal dívku, která se bránila znásilnění
RSS

Itálie: Afričan pobodal dívku, která se bránila znásilnění

Tento případ, který dnes není v multikulturní Evropě nijak neobvyklý, mne zaujal především tím, že k napadení došlo v místech, kde vítačská milánská radnice nechala instalovat „lavičky proti genderovému násilí“ (viz titulek). Právě u jedné takové lavičky host těch, kdo je instalovali, dívku napadl a při neúspěšném pokusu o znásilnění těžce pobodal.
Tento případ víc než cokoli jiného ukazuje velmi zvrácenou vládnoucí ideologii, která podporuje dovoz násilných muslimů a na té druhé údajně podporuje různé LGBTQ, feminismus apod., tedy vše, co je s islámem – či vůbec životním stylem příchozích invazistů – v absolutním rozporu.
Tedy ti, kdo instalují podobné „lavičky proti genderovému násilí“ a mávají duhovými vlajkami, na druhou stranu ve velkém dováží všechny, kdo ono genderové násilí šíří a všechny ty „duhové příslušníky 112 pohlaví“ v jejich kultuře odsuzují k smrti.
Může být tedy něco zvrácenějšího, než je politika EU, kterou například u nás prezentují zejména strany jako jsou Piráti?
Ale nyní se již podívejme na to, co se stalo v italském Miláně.
36letý Eritrejec napadl včera ráno 22letou dívku u náměstí Piazza Repubblica v Miláně. Pokusil se jí podříznout hrdlo před jednou z dementních „červených laviček“ proti „genderovému násilí“. Levicoví pitomci si myslí, že problémy vyřeší podobnými aktivistickými nesmysly. Místo toho by stačilo poslat invazisty domů.
Imigrant dívku napadl proto, že ji chtěl znásilnit. Dívka se s Eritrejcem nijak neznala. 
Když ho odmítla, Afričan se ji pokusil podřezat a pak ji pobodal před zraky přítomných, kteří se ho snažili odehnat. 22letá dívka je stále hospitalizována v nemocnici, kde podstoupila operaci. 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Afričan pobodal dívku, která se bránila znásilnění se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden