Francie: Podívejte se na přepadení obchodníka třemi africkými zločinci (video)
RSS

Francie: Podívejte se na přepadení obchodníka třemi africkými zločinci (video)

Ve Francii dochází denně k mnoha podobným incidentům. Ne vždy se je ovšem podaří tak, jako tomu bylo tentokrát, natočit.
Obchodník byl podle zpráv napaden maskovanými zloději „afrického typu“, když  tento týden ve Francii otevíral svůj podnik.
Znepokojivý incident se odehrál v úterý kolem 6:45 v Bonneuil-sur-Marne, obci v departementu Val-de-Marne.
Vedoucí trafiky v Bonneuil-sur-Marne ve Val-de-Marne se  toto úterý ráno stal obětí násilného únosu. Když kolem 6:45 otevíral svůj podnik na Place des Libertés, muže zezadu překvapili tři maskovaní jedinci oblečení v černém, kteří ho popadli, škrtili a ukradli mu zlatý náramek.
Prodejce tabáku bojoval a podařilo se mu zastrašit útočníky směrem k prodejně Leclerc, než na ně začal v hněvu křičet uprostřed ulice, jak ukazují záběry z  získané společností Current Values.  Ze tří pachatelů jsou dva černoši a jeden Arab.
Oběť, lehce zraněná, má škrábance na pravém zápěstí a stopy škrcení na krku.  Muž odmítl lékařskou pomoc a měl by brzy podat na policii stížnost.

[Info @Valeurs ] Le gérant d'un bar-tabac a été étranglé victime d'un vol à l'arraché à Bonneuil sur Marne dans le Val de Marne ce mardi, indique une source policière. Les 3 agresseurs en fuite, 2 de type "africain" et 1 de type "nord africain", lui ont volé une gourmette en or pic.twitter.com/EMEJSeeiPh
— Amaury Brelet (@AmauryBrelet) August 16, 2022

A jako vždy, když se věnujeme některému novému počinu obohacovačů ve Francii, uvádím ve stručnosti výběr několika dalších případů multikulturního obohacení v této zemi za několik posledních dnů:
Z parku v obci Bagnolet se stala „africká vesnice“. Utábořily se zde totiž stovky černochů, dokonce i celých rodin, jak vidíte i na obrázku.

Konkrétně 318 Afričanů zde táboří již od července, přičemž radnice, jejíž vedení je jinak vítačské, již po mnoha stížnostech občanů požaduje vystěhování obohacovačů z parku, který již měsíc neslouží svému účelu. Jde ve většině případů o občany Pobřeží slonoviny a Mali. Třicet žen a dvacet dětí bylo již v červenci ubytováno v tělocvičně, ale odtud byli po problémech již 4. srpna vyhozeni.
Ve městě Agen pro změnu obohacovali dva Maročané (23 a 30 let). Ti napadli mladíka (24 let) jen kvůli cigaretám. Muže, který se s nimi nechtěl bavit, chytili a podřezali. Jizva je dlouhá 7 centimetrů, začíná od konce úst a pokračuje k uchu. Zastavila se jen 1cm od krční tepny, tento 1cm dělil muže od smrti…
V Thionville byla pyrotechnikou zasažena budova , která vzápětí začala hořet. Nikdo naštěstí nebyl zraněn (viz obrázek).

Grenoble: Muž, který seděl na zahrádce restaurace, byl napaden Maročanem. K útoku nožem došlo údajně jen proto, že se muž „blbě koukal“. Muž, který byl napaden, měl nakonec štěstí, neboť v místě se objevili policisté  a namířili na útočníka zbraň. 37letý muž nůž ihned odhodil a vzdal se.
V Montaubanu byl zatčen Maročan za to, že na ulici devastoval auta. Okna, čelní sklo, karoserie, všechno bylo poškozeno. Maročan byl opilý, první auto rozbil lahví od piva. Jedná se o recidivistu, který je ve Francii nelegálně.
V Lille byl zatčen Nigerijec, který s kufrem v ruce vyhrožoval, že má u sebe výbušniny. 26letý Nigerijec naznačoval, že výbušniny hodlá použít v nedalekém obchodním středisku. Nigerijec byl nakonec zatčen, kufr zůstal na zemi s tím, že jej později prohlédne pyrotechnik. O tom, jak prohlídka dopadla – zda kufr skutečně obsahoval výbušniny – se zdroje již nezmiňují. K incidentu došlo včera…
Paříž: Alžířan s nožem v ruce pronásledoval v cestující v metru. 28letý Amine D. postupně honil s nožem několik lidí v různých stanicích metra. Nikdo naštěstí nebyl při jeho řádění zraněn. Jde o recidivistu, který je u pařížských policistů velmi dobře znám.
Ve Vitry-sur-Seine byla gangem „mladíků“ napadena policejní stanice. Házeli na ni Molotovovy koktejly a pyrotechniku. Vážně také poškodili jedno z policejních vozidel zaparkovaných poblíž policejní stanice.
V Seine-Saint-Denis byl zatčen Afričan, který předtím znásilnil dvě ženy. 28letý Malijec ženy napadl s nožem, znásilnil je a také je okradl o kabelku.
Paříž: Turista byl napaden dvěma Maročany a Alžířanem kvůli jeho Rolexkám. 27letý Moldavan byl napaden v chodbách metra  a okraden o Rolexky v hodnotě 15 tisíc eur. Tři útočníci byli údajně ve věku 16, 17 a 21 let.
V Bordeaux došlo k loupeži v kostele, pachatelé nebyli dopadeni.   Zatímco kněz kostela Carbon-Blanc na pravém břehu Bordeaux slavil křest, tuto neděli kolem 13:00 se do jeho presbytáře vloupali tři maskovaní jedinci a zmocnili se trezoru. Jejich kořist činí 2 000 eur. Dva zločinci utekli s pokladničkou, zatímco třetí vyhrožoval duchovnímu pistolí, než sám utekl.
Výčet různých dalších obohacení multikulturní Francie by mohl pokračovat, výše je jen malý výběr událostí z poslední doby….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Francie: Podívejte se na přepadení obchodníka třemi africkými zločinci (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden