EU financovala výcvik džihádistů islámské organizace, jejímž cílem je zavedení práva šaría na celém světě
RSS

EU financovala výcvik džihádistů islámské organizace, jejímž cílem je zavedení práva šaría na celém světě

V minulosti jsem vás několikrát upozornila na to, že EU zcela nepokrytě financuje různé organizace, které náleží k Muslimskému bratrstvu. To se nijak netají tím, že jeho hlavním cílem je islamizovat celý svět a vytvořit globální systém založený na islámu pod právem šaría.
Různé jeho organizace sídlí po celém světě a jejich hlavním úkolem je konverze nemuslimů k islámu a dovoz muslimů do nemuslimských zemí. To je vše součástí džihádu, který aktuálně probíhá v Evropě.
Tyto organizace v posledních letech velmi silně infiltrovaly zejména západní Evropu. To by nebylo ovšem možné bez podpory jednotlivých národních států, ale především EU, která z daní těch, kdo mají být islamizováni, již dlouhé roky platí Muslimské bratrstvo a jeho různé odnože. Více jste si o tom mohli přečíst například zde , zde , zde nebo zde .
I přes silnou kritiku zejména ze strany některých francouzských europoslanců, v této podvratné činnosti EU i nadále pokračuje. Nyní vyšlo najevo, že dokonce za vaše peníze platí výcvik džihádistů. Tento „seminář“ zřejmě slouží k vytyčení další strategie při nenásilné islamizaci Evropy, která se odevzdává sama a bez boje.
Podle informací se na semináři, financovaném z daní Evropanů a organizovaném Al Sharq, organizací velmi úzce spojenou s Muslimským bratrstvem, sjelo asi 100 džihádistů z celého světa. Hlavním tématem byla muslimská mládež. Ostatně, právě ta již hromadně infiltruje Evropu.
A co o tom říká samotná islámská organizace, které EU v rámci programu Erasmus jejich rozvracení Evropy financovala?
Je čas na mezinárodní postup naší sítě! Dnes se našich 100 aktivních členů z 23 zemí shromáždilo na našem 3denním semináři, aby se spojili, přemýšleli a jednali. Tato událost je spolufinancována Erasmus+ a ulusalajans   (pozn: jde o tureckou organizaci).
Níže se již můžete podívat na obrázky a video z akce, kterou jste i vy pomohli financovat. A na závěr připomínám, že podobných akcí EU platí – či dokonce organizuje – mnohem víc….






Kicking off our last day with an early morning session on understanding our roles and creating the balance between them. pic.twitter.com/k1MfNYZgLi
— Al Sharq Youth (@SharqYouth) August 18, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek EU financovala výcvik džihádistů islámské organizace, jejímž cílem je zavedení práva šaría na celém světě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden