Úřad v bavorském Kulmbachu žádá občany o poskytnutí domů a bytů pro žadatele o azyl
RSS

Úřad v bavorském Kulmbachu žádá občany o poskytnutí domů a bytů pro žadatele o azyl

V kontextu toho, co se nyní děje v Holandsku, nelze než se ptát, jak dlouho potrvá, než se budou „obohacovači“ ubytovávat bez ptaní? Ta doba se jistě blíží, protože všechny možné invazní trasy zaznamenávají rekordní počty nově příchozích (či spíše připluvších) a Německo je v případě drtivé většiny z nich hlavním cílem. V kontextu toho bych ráda upozornila na všeobecně známý fakt.
A to ten, že  pokud hoří sousedův dům a nehasí se, ale oheň se přiživuje, dřív či poději přeskočí i na dům sousední. I to je důvod, proč by nás situace Německa (ale i Rakouska) měla zajímat, protože dřív či později se bude týkat i nás…
Místní úřady v Německu naléhají na občany, kteří mají volný prostor, aby ubytovali žadatele o azyl uprostřed nedostatku sociálního bydlení.
Okresní úřad Kulmbach v Bavorsku údajně požádal každého, kdo může poskytnout obytný prostor, ideálně  byt nebo dům, aby kontaktoval odpovědné orgány a zajistil, aby se potenciální uprchlíci usadili v nemovitostech, podle zprávy místní televize Radio Plassenburg.
Okresní úřad v Kulmbachu údajně řekl občanům, že byty, které jsou zařízené a připravené k nastěhování, by byly vhodnější, ale také zdůraznil, že to „není nutnost“.
Žadatelé o azyl jsou v současné době ubytováni v přijímacím centru v nedalekém Bambergu, kde čekají na rozhodnutí o svých žádostech o azyl. Po udělení azylového statusu budou přerozděleni do několika okresů.
Žádosti o azyl v Německu v první polovině letošního roku prudce vzrostly  a mezi lednem a červnem vzrostly celkem o 44 procent ve srovnání se stejným obdobím loňského roku, podle údajů zveřejněných Spolkovým úřadem pro migraci a uprchlíky (BAMF).
Celkem 84 583 žádostí podali jedinci pocházející  z islámských zemí, včetně Sýrie (24 492), Afghánistánu (15 093) a Iráku (7 512).
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Úřad v bavorském Kulmbachu žádá občany o poskytnutí domů a bytů pro žadatele o azyl se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden