Pravý prostor po masivních DDOS útocích opět zablokován, pracuje se na jeho znovuobnovení (informace pro čtenáře PP)
RSS

Pravý prostor po masivních DDOS útocích opět zablokován, pracuje se na jeho znovuobnovení (informace pro čtenáře PP)

Po bezprecedentním protiústavním zablokování webu pravyprostor.cz státní cenzurou jsme byli nuceni přestěhovat náš web na novou doménu pravyprostor.net a nový hosting. Bohužel ani zde jsme nenašli klid.
Někomu prostě hodně ležíme v žaludku a tak když na nás nemohou z pozice cenzorských vládních zásahů, zkusili to DDOS útoky. Masivními, profesionálními. Tak se stalo, že nám web opět shodili a odstavili.
Nemáme tedy jinou šanci než zkusit znovu přemigrovat. Na daleko zabezpečenější a sofistikovanější samostatný server . To však také opět znamená další náklady, pro naši redakci opravdu velké. Prosíme tedy znovu o vaši pomoc. Budeme vděční za každou korunu.
V tuto chvíli je situace následující: migrujeme databázi na nový samostatný server, který bude bezpečnější a odolnější. Také snad rychlejší a vůbec po všech stránkách lepší. Tedy snad i čtenářsky přívětivější bez drobných chyb, které byly na starém hostingu. Věříme, že se tam bude líbit nám i našim věrným čtenářům.
Naše databáze je však obří a tak to bude ještě nějakou chvíli trvat než se vše doladí. Prosíme o trpělivost, snad během dvou dnů by měly být pravyprostor.net zpět. Děkujeme velice za vaši podporu, držte nám prosím palce. 
The post Pravý prostor po masivních DDOS útocích opět zablokován, pracuje se na jeho znovuobnovení (informace pro čtenáře PP) first appeared on .


Nejčtenější za týden