Alec Baldwin říká, že mu zabití ženy vzalo „roky“ života
RSS

Alec Baldwin říká, že mu zabití ženy vzalo „roky“ života

Alec Baldwin, který se jen týden poté, co při natáčení filmu „Rust“ v Novém Mexiku smrtelně postřelil kameramana a zranil režiséra, prohlásil, že mu zabití vzalo „roky“ života. (Foto: Flickr)







„Je tu jen příval lidí, kteří na mě útočí a neznají fakta,“ řekl herec v rozhovoru pro CNN, který byl zveřejněn v pátek.



Chudák chlap…



Čtyřiašedesátiletý Baldwin zabil 21. října 2021 odpoledne kameramanku Halynu Hutchinsovou, když nacvičoval scénu s revolverem Colt ráže 45, který měl být nabitý slepými náboji. Baldwin sice tvrdil, že spoušť nestiskl, ale FBI ve zprávě z minulého týdne dospěla k závěru, že ano.



Během výslechů před vyšetřovateli Baldwin uvedl, že mu bylo sděleno, že zbraň, kterou drží, je „chladná zbraň“, což znamená, že revolver je nabitý slepými náboji, uvádí server Mind Unleashed.




Herec Alec Baldwin při natáčení omylem zastřelil kameramanku a zranil režiséra
Baldwin tvrdil, že zbraň vystřelila, aniž by stiskl spoušť, když natáhl zpět kladívko a zapózoval pro Halynovu kameru, přičemž herec dodal: „ Nestiskl jsem spoušť.“



Podle FBI je teoreticky možné, aby zařízení vydávalo zvuk výstřelu, aniž by skutečně vystřelilo kulku; je však naprosto jasné, že v Baldwinově případě se tak nestalo.



Policie v Santa Fe navíc nevylučuje obvinění z trestného činu.



Dne 12. srpna úřady uvedly, že stále čekají na výpisy Baldwinových telefonních hovorů, na jejichž získání spolupracuje okresní prokurátor s policejním oddělením Suffolk County v New Yorku a Baldwinovými právníky.



Baldwina zažalovala Hutchinsova rodina.



Zdroj: abcnews.go.com
Článek Alec Baldwin říká, že mu zabití ženy vzalo „roky“ života se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden