Švédské Malmö: Přestřelka muslimských gangů v nákupním centru (video)
RSS

Švédské Malmö: Přestřelka muslimských gangů v nákupním centru (video)

Švédské Malmö je jednou z názorných ukázek toho, jak lze ve velmi krátké době změnit civilizované město v divoký Orient. Ještě v roce 1990 bylo 95% obyvatel původních. V současné době jsou již Švédové v tomto městě v menšině. Stačilo zhruba 30 let na to, aby se město, které je co do počtu obyvatel zhruba stejně velké jako Brno, proměnilo z běžného evropského města v další Bagdád či Mogadišo (dominuje zde arabská a somálská komunita).
Obhájci multikulturní společnosti se ve Švédsku zpravidla odvolávají na to, že k přestřelkám gangů dochází v jejich komunitách – tedy v muslimských ghettech – což by se údajně obyčejných Švédů nemělo dotknout. Jenže právě tento případ ukazuje, že tomu tak není. Rozhodně to nebylo poprvé, kdy došlo k přestřelce mezi muslimskými gangy na veřejnosti, tedy v místech, kde se běžně  objevuje i původní obyvatelstvo.
Jisté je, že podobné události přimějí další Švédy, aby město opustili a uvolnili tak místo dalšímu rozvoji ghett. Lze tedy předpokládat, že za nějakých 10 let již ve městě nenajdete jediného Švéda.
V pátek kolem 17:00 vypukla střelba uvnitř nákupního centra Emporia v Malmö. Šokovaní víkendoví zákazníci byli svědky postřelení dvou lidí při střetu ozbrojených arabských gangů.
Panika vypukla, když zločinci z gangu vytáhli zbraně a začali střílet. Několik zákazníků v nákupním centru se údajně zhroutilo a začalo plakat.
Dva lidé – muž a žena – byli údajně zasaženi kulkami a převezeni sanitkou do nemocnice. V době psaní informací o jejich zranění chybí informace, ale podle všeho by se mělo jednat o vážná zranění. Je tedy možné, že nakonec bude vyšetřována i vražda.
Několik policejních hlídek dorazilo záhy po střelbě na místo a vtrhlo do nákupního centra s vytaženými služebními zbraněmi. Zpočátku se nepodařilo zadržet pachatele. Později však policie oznámila, že byl jako podezřelý střelec zatčen 15letý mladík, který má vazby na kriminální prostředí gangu.
zatčený teprve 15letý člen gangu Části nákupního centra Emporia byly po incidentu uzavřeny a evakuovány. Bude provedeno technické vyšetřování místa činu a budou vyslechnuti svědci. Policisté také apelují na lidi, kteří utekli z místa činu před kulkami, aby se s nimi spojili a podali svědectví…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédské Malmö: Přestřelka muslimských gangů v nákupním centru (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden